top of page

Overige vragen

Naar welke landen versturen jullie de merchandise?
Momenteel versturen we via de webshop alleen merchandise in Nederland. Woon je in buiten Nederland en wil je wat bestellen, dan kun je ons een mailtje sturen via info@bandplunder.nl

Is jullie merchandisewinkel ook fysiek te bezoeken?
Ja, naar vrijwel al onze optredens nemen wij onze merchandise mee. Hier kun je pinnen en contant betalen. Op www.bandplunder.nl/agenda kun je vinden waar we allemaal spelen. We hebben geen vast adres waar je onze merchandise kunt ophalen. 


Jullie hebben geen t-shirt in mijn maat. Kunnen jullie dat alsnog regelen?
Dat kan! Stuur hiervoor een mailtje naar info@bandplunder.nl.
Er kan wel een tijdje overheen gaan voordat we het shirt leveren. We kopen de shirts in grotere partijen in. 

 

Ik zou wel graag een t-shirt/tas in een andere uitvoering willen. Of een kledingstuk dat jullie niet in jullie collectie hebben. Kan dat?
Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is en horen jullie wensen graag. Stuur hiervoor een mail naar info@bandplunder.nl.

 

Jullie hebben het over slaafvrije t-shirts en tasjes van bio katoen. Hoe zit dat?
Plunder vindt zorg voor de aarde en alle wezens op deze aarde erg belangrijk. Daarom kiezen wij bij de merchandise die we verkopen voor tassen en t-shirts die slaafvrij en van bio katoen zijn.


De shirts en vesten komen van STANLEY/STELLA en laten we bedrukken bij Groenewas. Zij werken met organische materialen en gebruiken duurzame technieken. Meer info over hun werkwijze vind je hier.

De stickers die we bij onze fysieke merchandisekraam gratis weggeven, zijn veganistische stickers. 


Wij beseffen ons dat het lastig is - of zelfs onmogelijk - om geheel slaafvrij en zonder "voetprint" te leven. Toch valt er met een beetje onderzoek veel te behalen. Mocht je tips voor ons hebben, om de duurzaamheid van onze merchandise te verbeteren, dan horen we dat graag! Je kunt hiervoor mailen naar info@bandplunder.nl

 

Wat is de vliegsnelheid van een onbeladen zwaluw?

Wat bedoel je? Een Afrikaanse of een Europese zwaluw?

 

Staan jullie open voor ideeën over de merchandise?

Zeker! Feedback, ideeën, vragen en opmerkingen ontvangen we graag. Dit mag je sturen naar info@bandplunder.nl.

bottom of page