top of page

Met de bus naar Fort33

Schermafbeelding 2023-10-06 om 15.28.47.png

Op 20 oktober speelt Plunder een show in Fort33. Deze show is een voorproefje van Plunder met extra muzikanten, nieuwe kleding en ook alvast een paar nieuwe nummers. Tijdens de show wordt er een promovideo opgenomen.

Omdat deze show helemaal in Leusden is én Lennarts broer Wouter buschauffeur is, leek het ons tof om de mensen uit het Noorden de kans te geven om op een chille manier naar de show en weer terug gebracht te worden. Wil je mee? Koop dan nu je ticket! 

 

(Scroll naar onderen voor meer info.)

Dit ticket is alleen voor de bus. Toegang voor het evenement niet inbegepen. Tickets voor het het evenement zelf vind je hier.

Tickets zijn te bestellen tot 19 oktober 2023, 23:59 uur. 

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Meer info:

Opstapplaatsen

Hieronder staan de opstapplaatsen. Op dezelfde plekken wordt je na de show weer teruggebracht.

Vertrektijd
Plaats
Locatie
17:04
Drachten
Drachten Transferium Oost
17:44
Leeuwarden
Tegenover station voor de Basic Fit
18:17
Heerenveen
Bushalte Oost A32
19:00
Meppel
McDonalds
20:15
Leusden
Fort33

Het optreden zal tot uiterlijk 23:15 uur duren, dus uiterlijk 23:30 uur vertrekt de bus weer richting het hoge Noorden.

Busregels

Kom op tijd!

Om de reistijd zo kort mogelijk te houden en op tijd aan te komen, werken we volgens een strak rijschema. We kunnen daarom niet wachten op mensen die te laat zijn.

Geen fastfood in de bus

Vet en plakkerig eten is gevaarlijk voor de bekleding. Daarom mag er geen fastfood of afhaalmaaltijd mee in de bus. Een salade mag wel. 

Niet: hamburgers, friet, milkshake, pizza, noodles, kauwgum, chocola

Wel: maaltijdsalade, chips, Snelle Jelle, een biertje, winegums, boterham met kokosbrood

Wees lief

Spreekt voor zich. We gaan naar een feestje en de busrit mag ook zeker een feestelijk avontuur worden. Daarom vinden wij het belangrijk dat het voor iedereen leuk is en dat iedereen zich veilig voelt. Dit geldt ook voor chauffeur Wouter en zijn team, die hard voor ons aan het werk zijn. Volg daarom hun bevelen op en ga niet met ze in discussie. 

Overige info

De bus

We rijden in een bus Coulant TouringHet is een dertig-persoons bus met comfortabele verstelbare stoelen, met USB-aansluiting bij elke stoel. 

Pauze

In Leeuwarden en Meppel is er gelegenheid voor een korte plaspauze. De overige stops zijn alleen bedoeld voor opstappen.

Toegankelijkheid

Er is geen mogelijkheid om een rolstoel in de bus te rijden. Wel is er laadruimte voor je rolstoel.

Telefoonnummer

Het telefoonnummer dat je opgeeft bij het kopen van een ticket, gebruiken Wouter en zijn team zo nodig bij noodgevallen en om de groep weer compleet te krijgen na een stop.

Overige vragen

Als je verder vragen hebt, dan horen we dat graag. Mail je vraag naar info@bandplunder.nl of gebruik ons contactformulier.

Veel plezier!

bottom of page